fun4all-holidayhome,heerlijk huis voor 10-22p.

18 Juni 2021 - Annemiek Struijk

€ 640.00

Lekker er even tussen uit met vrienden of familie,of meer families,10 tot 22 Personen, sportief bezig zijn of onthaasten? Bezoek onze website of FB-site voor actuele info en vraag naar onze mogelijkheden!
Prijs is gebaseerd op 10 personen per 2 nachten inkl. reiniging en toeristenbelasting.Ieder extra persoon kost 64,00 voor 2 nachten.Elke extra nacht kost 24,50 p.p.
www. fun4all-holidayhome.com: Geen aanreisdag op zondag! Ten minste 3 werkdagen vooraf te reserveren !!

Omdat wij allergievrije appartmenten hebben , zijn Dieren en is ROKEN van alles wat mogelijk is, niet toegestaan. Buiten zijn voldoende asbakken.

We raden u aan een reisverzekering bij uw verzekering agentschap af te sluiten.

fun4all-holidayhome bevindt zich op de eerste verdieping, appartement 3: Tot 14 personen: 5 slaapkamers, 2 badkamers, 1 keuken, 2 woon / eetkamer. Als u boekt voor maximaal 14 personen, heeft u geen recht op de hele etage en kunnen andere gasten een deel-appartement huren, zodat u de tuin en patio deelt met andere gasten.

Etage: 15-22 personen, 6 slaapkamers, 3 woon / eetkamer, 3 badkamers, 2 keuken, bij meer als 18 personen, zijn er 4 badkamers.

Gaat u naar onze website voor meer info. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij ondersteunen u graag met de organisatie voor een perfect verblijf!

U kunt uw vakantiewoning perfectionieren door onze Fun-Inn met houten terras om het te huren, (€ 250,00 minimaal 2 aansluitend. = € 500,00), .Daarna € 50,00 per nacht + borg € 150,00. Of de kleine bar op het terras (25,00 euro per nacht + 50,00 Euro borg) met barbecue? (10,00 Euro per nacht + 20,00 Euro borg).

In de kleine bar is een muziekapp., grote koelkast ( dan hoeft u niet met uw inkopen de trap op te gaan), warm en koud water, 14 zitplaatsen.

FB: fun4all-holidayhome! Vraag haar om onze mogelijkheden, en lees de reakties van onze gasten.

Ik vraag u om met alle meereizenden de info goed te lezen en daarna een aanvraag te doen.

U krijgt snel antwoord van mij, ik vind het net, als ik een antwoord van u terug krijg.. Heb ik geen reactie na 2 dagen, kan ik uw aanvraag niet serieus nemen

De toeristenbelasting (Sauerland Card) is vanaf 01 07. 2016 1,50 € per persoon, per nacht, vanaf 14 jaar.

Aankomsttijd is 15:00-16:00 , lukt het niet om die tijd bij ons aan te komen ,graag een telefoontje op mijn mobieltje, om een latere afspraak te maken.

Vertrek is om 10.00 uur, zondag kon later in overleg.

*Bij vrijgezellenfeestjes is Alkoholmisbruik niet toegestaan, evenals van alles wat gerookt kan worden in huis.

De boeking persoon is verantwoordelijk voor het gedrag uit de hele groep.Denk om uw borg.Controle door ons is mogelijk bij angst voor brandgevaar.

U ontvangt bij boeking de huisregels, waarvoor ik een bevestiging voor "gelezen"van u vraag en een verantwoordingsformulier dat u dient te ondertekenen, en uw Sauerlandcard.


U ontvangt bij boeking de huisregels, waarvoor ik een bevestiging voor "gelezen"van u vraag en een verantwoordingsformulier dat u dient te ondertekenen.

Hebt u vragen? Mail mij!

Groeten,en graag tot ziens , Annemiek Struijk

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
In de bergen

Aantal personen
Maximaal: 22